e
Banner

Etiketler: murat güler



İngiltere'yle STA anlaşması lojistikte beklentileri yükseltti


Yayın: 20-01-2021
Kategori: Lojistik

Türkiye ile İngiltere arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması, lojistik sektörü temsilcilerini de memnun etti. Yekaş Fides Global Logistics CEO’su Murat Güler, “Anlaşma iki ülke arasındaki taşımaları artıracak, lojistik sektörüne de ihracata da istihdama da olumlu yansıyacak.” dedi.




Pandemi sonrası aşırı talep lojistik süreçlerini etkileyebilir



Yekaş Fides Global Lojistik CEO’su Murat Güler, pandemi sonrası talep, arz ve üretimin normale dönmesiyle birlikte lojistik sektöründe konteyner krizine benzer sorunların artacağına işaret etti. Güler, ithalatçı ve ihracatçı firmalara tüm lojistik süreçlerini önceden planlamaları çağrısında bulundu.




Almanya’ya ihracat rekorunda lojistik etkisi


Yayın: 15-06-2021
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin Almanya’ya ihracatı bu yıl rekorlarla devam ediyor. İlk çeyrekteki rekorların ardından ocak-nisan dönemi de en yüksek seviyeye ulaştı. Yekaş Fides Global Lojistik CEO’su Murat Güler, ihracat artışında lojistik sektörünün kritik öneme sahip olduğunu vurguladı. 2021 yılının rekorlar ile devam edebileceğini belirten Güler, bu doğrultuda ihracatçıları desteklemeyi sürdüreceklerini ve Almanya’daki yatırımlarına yoğunlaşacaklarını söyledi.